100% TevredenheidsgarantieBij het ontwerpen van onze huisstijl streven wij naar 100% klanttevredenheid!

U hoeft dus pas te betalen wanneer u 100% tevreden bent over het resultaat! Het fundament van onze formule zijn onze 7 voordelen. Dat zijn 7 keiharde garanties waar u op kunt vertrouwen en die zorgen dat u altijd 100% tevreden kunt zijn over u huisstijl ontwerp. De Huisstijlkikker staat voor kwaliteitsvolle producten, professionaliteit en het naleven van de gemaakte afspraken. Wij willen graag enthousiaste klanten die met vol vertrouwen nog eens bij ons aankloppen! Wij van de Huisstijlkikker vinden langdurige relaties met onze opdrachtgevers belangrijk! Neem de proef op de som en ontdek dat de Huisstijlkikker de beste kwaliteit levert tegen de laagst mogelijke prijs.

tevredenheidsbutton

Niet tevreden?

De Huisstijlkikker denkt graag met u mee!

Realiseren blijft echter mensenwerk en foutjes worden wel eens gemaakt. Wij doen dan ook niet moeilijk over een mogelijke aanpassing of herdruk. Bij klachten kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen. Wij reageren snel!

Gratis consult!

Wilt u eerst met ons in contact komen en even met ons sparren of brainstormen dan kan dit natuurlijk ook. U kunt bij ons langskomen op het kantoor zodat u met onze Huisstijlkikkers kennis kunt maken. Heeft u liever dat we even bij uw bedrijf komen kijken dan is dit voor ons geen probleem. Wij komen graag bij u langs voor een gratis consult. Wij laten u mooie cases zien en onze drukwerkvoorbeelden. Het kost u niks en is geheel vrijblijvend.
De Huisstijlkikker is er voor u.

Kortom: een nieuwe huisstijl van de Huisstijlkikker, daar kikkert u van op!