De Samsung Xpress M2885FW printer als beste uit de test van de Consumentenbond

Professionele autobelettering
14 juni 2017
Waarom een infographic gebruiken?
8 augustus 2017
Alles

De Samsung Xpress M2885FW printer als beste uit de test van de Consumentenbond

De Consumentenbond test nieuwe producten die op de markt zijn gekomen. Zij doen dit om de consument een eerlijk beeld te geven over de producten die worden aangeboden. Bepaalde producten hebben niet de juiste kwaliteit/prijs verhouding.

De Consumentenbond test meerdere producten uit dezelfde niche en kiest zo de beste uit voor de beste prijs. Van de printers is deze maand de Samsung Xpress printer als beste uit de test gekomen.

Waarom deze printer aanschaffen?

Ten eerste is de Samsung Xpress M2885FW een alles in één printer. De printer kan gebruikt worden om in zwart wit te printen, te scannen en om te kopiëren.

Briefafdrukken kunnen dubbelzijdig afgedrukt worden als dit gewenst is. Scannen en kopiëren gaat zeer makkelijk en er zit een optie op voor documentdoorvoer. De printer is te gebruiken via een kabel, maar als je de printer liever draadloos wil gebruiken kan dit ook. Printopdrachten kunnen worden verstuurd naar de printer via Apple AirPrint, Google Cloudprinter en e-mail.

De printer kan 28 pagina’s in een minuut printen en de drum hoeft pas vervangen te worden na 9000 afdrukken. Compatibele besturingssystemen voor deze printer zijn: Windows 7, Windows 8, Windows 10, Mac OS 10 en Linux.

De enige nadelen zijn dat kleur printen niet mogelijk is en rechtstreeks printen via een USB-stick of SD-kaart ook niet. Over het algemeen een prima printer voor een zeer betaalbare prijs.

Over inktvinden.nl

Op inktvinden.nl vindt u het meest complete en nieuwste aanbod printers van Nederland. Er wordt samengewerkt met de grootste partners op het gebied van printers en hierdoor kan een groot assortiment aan printers van vele winkels aangeboden worden. Waarom zoeken naar de beste printer in prijs/kwaliteit verhouding als dat al voor u is gedaan? Bezoek de site en wellicht komt u nog wat anders leuks tegen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *