Bedrijfskleding aanschaffen kan lastig zijn
6 oktober 2017
Interesse in een WordPress website of webshop?
18 oktober 2017
Alles

Een aansprekende bedrijfstuin

Voor veel bedrijven is het belangrijk dat zij een verzorgd en aansprekend uiterlijk hebben. Er komen natuurlijk klanten over de vloer en zij moeten op de juiste manier worden ontvangen. Dit begint natuurlijk aan de buitenkant van de onderneming, want hier komen de klanten, leveranciers en potentiële afnemers aan. Daarom is een goed verzorgde bedrijfstuin voor veel bedrijven een must, maar hoe zorg je hier precies voor? Een medewerker van Limeta.nl heeft een aantal belangrijk zaken op papier gezet.

Juiste ontwerp
Voordat er begonnen kan worden met de tuin moet er een goed ontwerp op tafel liggen. Dit ontwerp zou je in samenspraak met een tekenaar kunnen maken, maar ook je eigen tekening kan een rol van betekenis spelen in dit hele proces. Zorg er daarom voor dat je jouw wensen en behoeften op papier zet in de kenbaar maakt aan de partij die je inschakelt. Zo ben je er altijd zeker van dat jouw wensen worden ingewilligd.

Keuze voor hovenier
Nadat er een tekening is gemaakt doe je er goed aan om verschillende hoveniers met elkaar te vergelijken. Zij moeten het ontwerp uiteindelijk in de praktijk brengen en daarom is het goed om zeker te weten dat je de beste partij inschakelt. Je kan natuurlijk lokale partijen met elkaar vergelijken, maar ook landelijk opererende partijen moeten worden bekeken.

Bij een vergelijking is het verstandig om de prijs wat te laten varen en vooral te letten op de kwaliteit en de communicatie met de partij in kwestie. Zo weet je zeker dat de tuin straks geheel naar wens en van uitstekende kwaliteit wordt afgeleverd.

Huisstijl verwerken
Om de tuin helemaal bij het bedrijf te laten passen is het goed om de huisstijl erin te verwerken. Het is sowieso goed om je bedrijfsnaam kenbaar te maken op de muur of de voorgevel van het pand, maar ook met de juiste vlaggenmast en vlaggen zou je dit kunnen realiseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *