Hoe werkt het?


stappenplan

Wat moet u doen om uw huisstijl aan te vragen?

U laat uw nieuwe huisstijl ontwerpen en drukken door de huisstijlkikker! Wij willen graag voor u aan de slag maar daarvoor moet u nog een ding doen! U kunt via het - bestelformulier - alle benodigde gegevens invullen. Wij vragen u om hier even de tijd voor te nemen om alles zo duidelijk en precies mogelijk in te vullen. Dit om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Na het invullen en verzenden van het bestelformulier krijgt u spoedig een bevestiging in uw mailbox met een overzicht van uw aanvraag en eventuele aanvullende informatie. Als wij vragen hebben zullen wij u zo spoedig mogelijk contacten! Heeft u zelf vragen? Onze klantenservice staat van maandag tot en met zaterdag voor u klaar!

Gratis consult!

Wilt u eerst met ons kennismaken dan kan dit natuurlijk ook. Wij komen graag eens langs op de koffie voor een gratis consult! Op deze manier kunt u in een persoonlijk gesprek met ons kennismaken. We kunnen direct sparren over uw logo en ook onze drukwerk kwaliteiten doornemen! Onze gratis consult is gratis en geheel vrijblijvend. Tot snel!

(Advies nodig of een afspraak maken: Bel: 040-7370352)