Laat uw unieke logo ontwerpen door de Huisstijlkikker!Een logo ontwerpen voor uw eigen website of bedrijf!

Een logo heeft u nodig voor de communicatie van uw bedrijf, organisatie of vereniging. Een logo laat u bijvoorbeeld ontwerpen voor uw website of huisstijl. Via de Huisstijlkikker kunt u uw unieke logo ontwerpen! Voordat u beslist of u een professioneel logo laat ontwerpen is het van belang te begrijpen wat een logo is. Een logo is niet alleen een visuele afbeelding. Het weerspiegelt de visie van een bedrijf of organisatie en maakt hierbij gebruik van diverse beeldende aspecten (b.v. lettertype, kleur, vorm, structuur, en fotografie). U kunt een logo ontwerpen voor bijvoorbeeld een sportvereniging of een hobbyclub. Het doel van een logo is vaak herkenning en vertrouwen van een bedrijf of product uit te stralen.

Als u uiteindelijk heeft besloten het logo te laten ontwerpen gaat u samen met de Huisstijlkikker een eigen identiteit rondom het logo creëren. Waar moet uw logo aan voldoen? Welke doelgroep wilt u aanspreken? Welke stijl past het beste bij uw bedrijfsidentiteit? Al deze vragen zijn belangrijk bij een mooi logo ontwerpen. Als u bij ons het ontwerp-traject opstart kunt u deze vragen terugvinden bij het bestelformulier. Want uiteindelijk moet het logo ontwerp passen bij de visie en identiteit van uw onderneming!

(hieronder staan enkele logo ontwerpen die wij voor tevreden klanten hebben mogen realiseren)

logo ontwerpen

Waarom de Huisstijlkikker uw logo het best kan ontwerpen!

Een logo ontwerpen lijkt heel simpel. Maar is het ook zo simpel? De fout die veel startende bedrijven maken is dat er te makkelijk wordt gedacht over een logo ontwerpen. Voordat u het zelf door heeft neemt u genoegen met een ontwerp zonder diepgang of visie omdat de prijs bepalend is. Wij van de Huisstijlkikker begrijpen dit, maar een goed logo is onderdeel van uw visitekaartje! Het ontwerpen van een logo of huisstijl moet een beleving zijn. Een eigen zaak is het begin van iets moois dat samengaat met het opdoen van vele nieuwe contacten. Uw logo zegt in eerste instantie meer over het bedrijf dan over u zelf. Begrijpt u nu waarom u uw logo bij een professional moet laten ontwerpen! Als u uw logo laat ontwerpen bij de Huisstijlkikker krijgt u een uniek logo ontwerp dat past bij uw visie. Bij ons heeft u een ontwerp dat een gesprek aan de gang brengt omdat uw logo een verfrissing is met een goed verhaal! Een logo laten ontwerpen door de Huisstijlkikkker is gegarandeerd succes! Neemt u snel een kijkje in onze portfolio, en zie onze logo ontwerpen. Ervaar het zelf want veel tevreden klanten gingen u al voor!

Waar moet ik op letten als ik mijn logo laat ontwerpen?

Wij van de huisstijlkikker willen graag uw partner zijn als het gaat om het ontwerpen van uw logo of huisstijl. Hieronder noemen wij een aantal tips die helpen bij het succes van een logo ontwerpen. Enkele voorwaarden voor het ontwerpen van een functioneel en effectief logo zijn:

✓ Eenvoud
Een eenvoudig logo ontwerp zorgt ervoor dat het gemakkelijk te herkennen is en staat toe veelzijdig en doeltreffend te zijn. Het geheim van een goed logo ontwerpen is vaak de eenvoud! U kunt hierbij denken aan logo’s zoals van Apple, LG en Volkswagen.

✓ Tijdloos
Een doeltreffend logo ontwerp moet tijdloos zijn. Laat het ontwerpen van uw logo niet teveel lijden door huidige hypes. Vraag u zelf af: blijft mijn logo ontwerp nog steeds effectief over 5, 10 of 15 jaar?

✓ Inzetbaarheid
Een doeltreffend logo moet inzetbaar kunnen zijn bij diverse soorten online media, maar bijvoorbeeld ook offline media. Wij hebben ervaren dat wij het logo ontwerp het best kunnen maken als vector. Hierbij verliest het logo ontwerp geen kwaliteit als deze vergoot of verkleint wordt. Heel handig wanneer u het logo op een grote banner wilt gebruiken! Stel uzelf de vraag of uw logo ontwerp nog steeds doeltreffend zou zijn als: - Uw logo in een kleur wordt gedrukt. - Uw logo wordt gedrukt in postzegel formaat. - Uw logo wordt gedrukt op een groot reclamebord. - Uw logo in negatief wordt gedrukt.

✓ Het uiteindelijke doel!
Bij het ontwerpen van uw logo letten wij erop dat de visuele elementen geschikt zijn voor het beoogde doel. Bij een logo ontwerp voor een snoepwinkel is het gepast om een ‘kinderlijk’ lettertype en kleurenpalet te gebruiken. Dit zal voor bijvoorbeeld een makelaarskantoor niet geschikt zijn. Ook is het belangrijk dat een logo ontwerp niet per definitie de producten of diensten van een bedrijf hoeft uit te beelden. In het logo ontwerp van een kledingwinkel hoeft geen kleding te zitten, voor een bakker niet perse brood, etc. Bij een logo gaat het puur om de herkenning.

Wilt u een logo laten ontwerpen? Of is uw huidige logo ontwerp toe aan vernieuwing? De Huisstijlkikker ontwerpt het graag voor u. Altijd uniek en passend bij uw onderneming en visie. Wij zijn bereikbaar via onze klantenservice of via ons contactformulier.