Mokken bedrukken voor de promotie van jouw bedrijf

Gratis SEO analyse van je website opvragen
4 januari 2019
Relatiegeschenken voor mannen en vrouwen
21 januari 2019
Alles

Mokken bedrukken voor de promotie van jouw bedrijf

Iedereen houdt wel van een bakje koffie of thee. Omdat een mok een artikel is dat vrijwel dagelijks gebruikt voor door veel mensen, is het een perfecte kans om een artikel zoals een mok te gebruiken voor reclame. Reclame voor jouw bedrijf welteverstaan. Dus wil jij je mokken laten bedrukken? Online kun je heel veel bedrijven vinden die deze taak graag op zich nemen. Natuurlijk zijn er bedrijven die gespecialiseerd zijn in het bedrukken van mokken, maar er zijn ook bedrijven die mokken bedrukken aanvullend toepassen. In dit artikel kijken we naar een bedrijf die is gespecialiseerd in mokken, mokken, mokken.

Mokken bedrukken bij specialisten
Deze websites bieden een ware overvloed aan gepersonaliseerde mokken. Met een mok van deze websites maak je je mok zowel persoonlijk als uniek. Je hebt niet alleen de keus uit standaard mokken met je foto, bedrijfsnaam of bedrijfslogo, maar ze bieden ook zogenaamde magische mokken waarbij het ontwerp pas zichtbaar wordt bij blootstelling aan een bepaalde temperatuur, dus tijdens het nuttigen van de warme drank. Je kunt via dit soort bedrijven al vanaf 1 stuks bestellen, want er is geen minimale afname. Dus het is zowel geschikt voor individueel als zakelijk gebruik geschikt. Naast mokken, bieden ze nog meer drinkgerei zoals bidons en glazen.

Kleurkeuze mokken
Bij bijvoorbeeld Relatiegeschenken.nl heb je de keus uit veel verschillende opties. Zo heb je de keus of je een gekleurd oor wilt of een gekleurde binnen- of buitenkant. Ook is er de keus uit metallic mokken in goud of zilver. Je kunt een mok met een gekleurde binnenkant bijvoorbeeld aan de buitenkant laten bedrukken met je eigen logo als je dit iets toelijkt. Maar aarzel niet als je zelf ook een idee hebt voor een mok. Je kunt namelijk je eigen ontwerp maken om de mok naar keus te maken. Het perfecte geschenk voor collega’s, familie of vrienden.

Overige mokken en drinkgerei
Ook heb je de keus uit een RVS mok of een emaillen mok. Een RVS mok staat erg netjes en is erg duurzaam. Ook op de RVS mok kun je je eigen bedrijfslogo of bedrijfsnaam laten drukken. De emaillen mok heeft een authentieke look en is erg licht. Ondanks dit is het een erg sterke en duurzame mok. De emaillen mok is natuurlijk ook naar smaak te ontwerpen zodat jij precies krijgt wat je wilt. Op deze manier kun je jouw bedrijf promoten op jouw eigen manier. Waar wacht je nog op? Bestel jouw mok(ken) vandaag en laat jouw mokken bedrukken voor de beste bedrijfspromotie.

Comments are closed.