Een betrouwbare huisstijl partner!

Wij zijn de Huisstijlkikker!

Welkom bij de Huisstijlkikker. Een krachtige formule op het gebied van ontwerp inclusief drukwerk van uw huisstijl. Ons bedrijf bestaat uit een gemotiveerd team van professionals gespecialiseerd in het ontwerpen van logo’s, huisstijlen met idem drukwerkkennis. De Huisstijlkikker maakt onderdeel uit van Goldies Office, een fullservice communicatiebedrijf dat oplossingen biedt op het terrein van Copy – Print – Drukwerk – XL Prints – Signing – Ontwerp – DTP – Website – Webshop.

Waarom is er de Huisstijlkikker?

Een professioneel en 100% uniek huisstijl ontwerp speciaal voor u! De Huisstijlkikker is de communicatieoplosser die met u meedenkt en zeer betaalbaar is! Wij vinden dat professioneel ontwerp en drukwerk voor iedereen betaalbaar moet zijn. Een huisstijl hoeft geen duizenden euro’s te kosten. Dankzij efficient en creatief werken is dit haalbaar. Wij zijn er voor u!

Wij maken mooi drukwerk!

Gespecialiseerd in: Het vormgeven, produceren en omzetten van print- en drukconcepten. Vakkennis, professionaliteit en de uitdaging om steeds alles beter te willen maken is bij ons elke dag weer de doelstelling. Kwaliteitsvolle producten, professionaliteit en het strikt naleven van gemaakte afspraken zijn voor ons van groot belang en wij beschouwen ze als basis voor een langdurige samenwerking. Wij zijn superprofessionals met de beste drukwerkmachines van nu. Dus ook uw drukwerk zal er uitmuntend uit komen te zien

Ons machinepark.

De Huisstijlkikker heeft, als onderdeel van Goldies Office, haar productieproces in eigen beheer. Dit maakt ons tot een unieke professional. Zowel offline als online. Met een eigen ontwerpteam en door zelf te produceren en te blijven investeren in een modern machinepark is de Huisstijlkikker niet alleen een partij met een breed assortiment, scherpe prijs en korte levertijden, maar vooral ook een partij met grip op het gehele proces. Ofwel, een onderscheidend voordeel in de communicatie markt

Gegarandeerd de laagste prijs voor de beste kwaliteit!

Onze prijzen liggen gunstig in de markt. Dit is ook vanwege het feit dat wij alles onder een dak hebben staan! Zowel een creatieve ontwerp-studio als een professioneel drukwerk gedeelte. Uit vergelijking met collega bedrijven kunnen wij stellen dat we in de combinatie ontwerp en drukwerk gemiddeld flink lager liggen. Tel daarbij op onze flexibiliteit, veelzijdigheid als team en zorg om uw product en u begrijpt waarom!

Snelle service!

Als u vandaag de bij ons uw huisstijl besteld dan heeft u het binnen 12 werkdagen in huis. Wij tellen 1 werkdag voor de gratis verzending van uw huisstijl. U kunt onze huisstijl bestellen via het formulier. Heeft u het huisstijl bestelformulier ingevuld dan nemen wij spoedig contact met u op en beginnen daarna direct met het ontwerptraject. Bij ons geen wachttijden. Onze Huisstijlkikkers staan te trappelen om voor u aan de slag te gaan.

Gratis consult!

U kunt uw huisstijl bestellen via ons bestelformulier. Wilt u eerst met ons in contact komen en even met ons sparren of brainstormen dan kan dit natuurlijk ook. U kunt bij ons langskomen op het kantoor zodat u met de Huisstijlkikkers kennis kunt maken. Heeft u liever dat we even bij uw bedrijf komen kijken dan is dit voor ons geen probleem. Wij komen graag bij u langs voor een gratis consult. Wij laten u mooie cases zien en onze drukwerkvoorbeelden. Het kost u niks en is geheel vrijblijvend. De Huisstijlkikker is er voor u.

De Huisstijlkikker is groen!

De Huisstijlkikker werkt en denkt duurzaam. We werken met moderne inkten, duurzame machines en verantwoord papier. Daarom is de Huisstijlkikker een groene kikker!