Een professionele website laten maken?

Professionele autobelettering
14 juni 2017
Alles

Een professionele website laten maken?

Een professionele website laten maken of kiezen voor een goedkopere variant?

Wilt u een website laten maken maar weet u niet zo goed door welk bedrijf u dat moet laten doen? Leest u dan dit artikel. Wij geven u namelijk een aantal tips waar u op moet letten als u een website wilt laten maken. De prijzen van verschillende aanbieders variëren sterk. Hierdoor vinden veel ondernemers het lastig om het kaf van het koren te scheiden. Want wat heeft u voor welk geld? In dit artikel geven wij u meer duidelijkheid hierover.

Wat is het verschil?

De ene aanbieder kan voor €500 een website voor u opzetten en de andere aanbieder vraagt hier vier keer zoveel voor. Bij allebei krijgt u een degelijke website. Een professionele website laten maken is vaak stukken duurder. Toch zitten er een aantal verschillen tussen de twee prijscategorieën. Bij de goedkopere website wordt er vaak gebruik gemaakt van (bestaande) templates waar uw website op wordt gemaakt. De website zal alsnog uniek zijn en aansluiten op uw huisstijl. Bij een duurdere website wordt er vanaf ‘nul’ begonnen en wordt uw website volledig gebouwd. Het voordeel hieraan is dat u meer invloed heeft op het definitieve eindproduct en dat speciale wensen eenvoudig geïmplementeerd kunnen worden. Het voordeel van een goedkopere aanbieder is dat het eindproduct niet per se minder goed hoeft te zijn dan het eindproduct van een duurdere aanbieder. Kort gezegd kunnen we u twee adviezen geven:

    • Heeft u een goede website zonder al te veel functies nodig? Kiest u dan voor een goedkopere aanbieder.
    • Heeft u een ingewikkelde website die moet voldoen aan strenge eisen? Kiest u dan voor een duurdere aanbieder.

Kijk goed naar wat u wilt!

Als u een website wilt laten maken is het goed om eerst uzelf een af te vragen waar de website aan moet voldoen en wat voor u echt belangrijk is. Het kan ook interessant zijn om een goede SEO Specialist mee te laten kijken bij het bouwen van de nieuwe website. Dit is vaak wel wat prijziger, maar hierdoor kan de website wel een boost krijgen in de posities van Google. Aan de hand hiervan kunt u een goede keuze maken voor een aanbieder die uw website kan maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *