Relatiegeschenken voor mannen en vrouwen

Mokken bedrukken voor de promotie van jouw bedrijf
11 januari 2019
Maak een feestje van elk pakket
21 februari 2019
Alles

Relatiegeschenken voor mannen en vrouwen

Op zoek naar een leuke weggever? Denk dan goed na over je doelgroep. Zo kun je een specifiek geschenk bieden, dat persoonlijk voelt. Het eerste waar je je doelgroep op kunt segmenteren is… geslacht natuurlijk. Is het voor mannen of vrouwen, jongens of meiden? Iets als stoere petten bedrukken is een beetje knullig als je doelgroep vooral meisjes-meisjes bevat. Webshops zoals Allgifts.nl hebben voor beide geslachten leuke relatiegeschenken. We geven je een paar tips voor typische mannengeschenken en echte vrouwelijke presentjes.

Sport, klussen en barbecueën
Bij mannen denk je al snel aan voetbal. Nou is echt niet elke man een voetbalfan en ook vrouwen kunnen dit leuk vinden. Steeds meer tegenwoordig. Maar dat ter zijde. Bij mannen is de kans best groot dat je met voetbaldrinkflessen, – poncho’s of -sleutelhangers raak schiet. Ook klussen is vaak een mannending. Rolmaten, veiligheidsbrillen of gereedschapsets zijn eenvoudig te personaliseren en zijn bovendien nuttig. Dat geldt ook voor barbecuespullen. Van schorten tot spatels of complete sets… Het is maar hoeveel je eraan wilt uitgeven. Kleding is tricky om te geven, omdat de maat vaak moeilijk in te schatten is. Is deze wel bekend, dan zij polo’s of hoodies op verschillende manieren van je logo te voorzien.

Lipstick, waaiers en… ook sport!
Classy lady gifts? Als we even stereo typeren, denken we bij vrouwen vaak aan beautyspulletjes en verzorging. Nu is lipstick of mascara vaak te persoonlijk om in groten getale uit te delen, maar een pen in de vorm van een lipstick kan dan wel een idee zijn. Ook waaiers doen het goed bij de dames. Een iets ‘veiliger’ presentje? Iets voor in huis valt bijna altijd wel in de smaak. Misschien zijn geurkaarsjes wel de oplossing? Er zijn natuurlijk genoeg cadeautjes te bedenken die voor beide doelgroepen geschikt zijn. In het kader van gezond leven, wat tegenwoordig helemaal in is, zijn fitnesssetjes of shakebekers een modern en sportief geschenk, om het jaar goed te beginnen!

Comments are closed.