Tips voor een professionele uitstraling voor je bedrijf

Grafisch ontwerp laten maken
8 maart 2019
Waarom een goede huisstijl zo belangrijk is
27 maart 2019
Alles

Tips voor een professionele uitstraling voor je bedrijf

Een belangrijk onderdeel van je organisatie is de huisstijl hiervan! Het is verstandig om alle online- en offline uitingen in deze huisstijl uit te voeren. Dit komt de naamsbekendheid en betrouwbaarheid van je organisatie ten goede. Bij de ontwikkeling van een huisstijl zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Denk bijvoorbeeld aan de kleuren die in je huisstijl terug moeten komen. Of wat te denken van de beeldelementen die je in je logo en huisstijl als geheel kunt gebruiken? Met beeldelementen kun je bijvoorbeeld aangeven welke diensten je aanbiedt en welke producten je verkoopt.

Ook op de werkvloer een professionele uitstraling creëren
Niet alleen in je online- en offline uitingen is het gebruik van een vaste huisstijl aan te raden. Ook je kantoor zelf moet een professionele look hebben! Zorg er bijvoorbeeld voor dat er een mooi logo van je bedrijf aan de wand hangt. Of wat te denken van een koffieautomaat in de stijl van je bedrijf? Bestel hier een koffiemachine en voorzie deze vervolgens van het logo en andere uitingen van je organisatie. Het geeft je bedrijfsruimte een professionele uitstraling en zal betrouwbaarder overkomen op klanten en zakenpartners.

Promotiematerialen met het logo van je bedrijf
Medewerkers binnen je kantoorpand moeten de mogelijkheid hebben om pennen en bijvoorbeeld notitieblokken met het logo van je organisatie te gebruiken. Deze promotieartikelen zijn echter niet alleen handig voor je eigen personeel. Ook kun je ze tijdens een bedrijfsbezoek van zakenpartners of bijvoorbeeld scholen uitdelen. Op deze manier zal de naamsbekendheid van je organisatie groeien, waarmee ook je omzet toeneemt. Op welke manier zorg jij er momenteel voor, dat je nieuwe klanten aantrekt met een professionele uitstraling?

Tip: bezoek ook beurzen, waar je deze promotieartikelen uit kunt delen. Door de stand helemaal in te richten naar de huisstijl van je organisatie, kom je betrouwbaar en professioneel over op bezoekers.

Comments are closed.